27 marras 2018 Peruna tekee paluun!

K-ryhmän tuore Ruokailmiöt 2019 -raportti oli perunanystäville mieluisaa luettavaa. Tutkimus nostaa ensi vuoden suurimmiksi ruokavalintoihin vaikuttaviksi ilmiöiksi tiedostavan kuluttamisen sekä arjen hyvinvoinnin. Tämä näkyy kuluttajien ostokäyttäytymisessä muun muassa vihannesten ja lähiruuan suosimisena. Tutkimuksessa kuluttajilta kysyttiin myös, mitä raaka-aineita ja tuotteita he uskovat ensi vuonna käyttävänsä tätä vuotta enemmän. Kuluttajat valitsivat laajasta listasta kiinnostavimmat ja todennäköisimmin ruokakoriinsa päätyvät raaka-aineet, ja viiden kärkeen ylsi myös peruna. Peruna on siis paitsi ekologista ja terveellistä, jälleen myös trendikästä! Lue koko raportti täältä.

Kuvakaappaus Ruokailmiöt 2019 –raportista.